Puree Korzenne
Puree korzeni wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Ta przystawka ma 176 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest solidne. Spróbuj Puree korzenne, Puree Z Maślanką I Szczypiorkiem, oraz Puree pieprzowe z prażonymi orzechami laskowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki umieścić w holenderskim piekarniku. Przykryć wodą do 2 cali nad warzywami i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 25 minut lub aż rutabaga jest bardzo delikatna; odcedzić. Przywrócić patelnię do temperatury.
Dodać mleko i masło na patelnię; gotować przez 1 minutę lub do dokładnie ogrzanego.
Dodać mieszaninę rutabaga do patelni; zacieru z masher ziemniaków do pożądanej konsystencji. Wymieszać z solą, musztardą i pieprzem.