Pumpkin Sweet Swirl Buns
Jeśli 43 grosze za porcję spada twój budżet, Pumpkin Sweet Swirl Buns może być niesamowite Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 9. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny. Jeśli masz sól, okruchy krakersów graham, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Czekoladowe Bułeczki, Bułeczki Cheddar Swirl, oraz Czekoladowe Bułeczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce miksera stojącego wyposażonego w zaczep do ciasta, połącz przecier z dyni, wodę, drożdże, cukier i mąkę chlebową. Zagniataj, aż ciasto stanie się gładkie i elastyczne, od 7 do 10 minut.
Dodaj sól i masło i kontynuuj ugniatanie, aż masło zostanie całkowicie włączone do ciasta, kilka minut dłużej. Alternatywnie, ugniatać ręcznie.
Przykryć miskę folią i odstawić na 1 godzinę. Ciasto powinno wzrosnąć, ale nie podwoi się. Zmyć powierzchnię roboczą i spryskać 9-calową kwadratową patelnię sprayem do pieczenia.
Ciasto obrócić i uformować na szorstki kwadrat. Za pomocą wałka do ciasta zwiń w szorstki prostokąt o wymiarach 10 na 8 cali.
W małej misce, połączyć posiłek z orzechów laskowych, cukier, graham cracker okruchy, i cynamon.
Rozprowadź tę mieszaninę równomiernie na wierzchu ciasta, pozostawiając około 1/2 cala odkrytego na jednym z długich boków. Zaczynając od drugiej długiej strony, rozwałkuj ciasto luźno, a gdy dotrzesz do odsłoniętej krawędzi, uszczelnij szew, ściskając go razem. Jeśli są jakieś kawałki ciasta, które są grubsze, rozwałkuj je delikatnie, aby cała rolka miała w przybliżeniu tę samą średnicę.
Pokrój rolkę na dziewięć równych kawałków.
Umieścić kawałki, wyciąć bok w dół, na patelni. Wypełnienie jest dość luźne i będzie chciał wyjść, gdy podnosisz kawałki. Najprostszym sposobem, aby przenieść je bez utraty dużo nadzienia jest odwrócić kawałki na dużą skrobak do ciasta i przenieść do patelni i wysunąć je. Po przeniesieniu wszystkich dziewięciu kawałków na patelnię, Zbierz wszystkie nadzienie, które pozostało na blacie i posyp je bułkami. Przykryj patelnię folią lub włóż ją do dużej plastikowej torby i zamknij torbę. Przechowywać w lodówce przez noc lub do 24 godzin
Gdy będziesz gotowy do pieczenia, wyjmij patelnię z lodówki i pozostaw ją na blacie podczas podgrzewania piekarnika do 350 stopni.
Wyjmij plastikową folię (lub wyjmij patelnię z plastikowej torby) i piecz w temperaturze 177°, aż bułki będą ładnie rumiane, około 40 minut. Jeśli nie jesteś pewien, czy bułki są gotowe, możesz zmierzyć temperaturę ciasta-powinna wynosić około200, ale upewnij się, że sprawdzasz temperaturę ciasta, a nie nadzienie cukrowe.
Niech patelnia ostygnie na stojaku.
Bułki skropić w razie potrzeby lukrem cukrowym (cukier puder i odrobina wody, aby uzyskać mżawą konsystencję).