Pumpkin Praline Trifle
Pumpkin Praline Trifle może być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.15 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, rum, gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pumpkin Praline Trifle, Pumpkin Praline patelnia ciasto + Jak zrobić domowe Puree z dyni, oraz Flan z dyni z Pralinką z pestek dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray blachy do pieczenia z nonstickspray. Doprowadzić zarówno cukry i pół i pół dooil w ciężkim średnim rondlu na średnim ogrzać, ubijając do rozpuszczenia cukru. Reduceheat do średnio-niskie i gotować 5 minut, ubijając stale.
Dodać masło, wanilię i sól. Podłącz termometr candy do patelni.Dusić bez mieszania, aż temperatura osiągnie 260 ° F, około 8 minut.
Wyjąć z ogrzania; natychmiast wymieszać z orzechami pekan.
Transfer toprepared arkusz, rozłożenie w jednej warstwie. Coolcompletely. Pokroić na kawałki 1/4 cala.
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić wszystkie składniki w largebowl aż do uzyskania mocnych szczytów. Odstawić 1/2 szklankimascarpone krem do nadzienia z dyni.
Dynia ubijać, brownsugar, śmietana, cynamon, gałka muszkatołowa, ziele angielskie, i sól w dużej misce do mieszania.
Ubić w 1/2 szklanki kremu mascarpone.
Rozprowadź 1/3 szklanki kremu mascarpone na dnie 8x5-calowego naczynia drobiowego (pojemność od 12 do 14 filiżanek).
Umieść warstwę śmietany ladyfingersover na dnie naczynia (około połowy opakowania 3 uncji).
Posypać 1 1/2 łyżki stołowej.
Rozprowadzić 1/2 Puchar napełniania Dynia overladyfingers, rozprzestrzeniania się na krawędzie.
Posypać pralinką 1 / 3Cup.
Rozłóż 1 szklankę mascarponecream nad. Przykryj kolejną warstwąladyfingers.
Posypać 11/2 łyżki stołowej, następnie rozprowadzić 1 szklankę nadzienia z dyni.
Posypać 1/2 szklanki pralinki. Powtórz 1 raz z 1 szklanką kremu mascarpone, ladyfingers, 1 1/2 łyżki rumu, 1 nadzieniem cuppumpkin i 1/2 szklanki pralin.
Rozsiewanie kremu mascarpone. Cover and chill overnight. DO AHEAD: można bemade 2 dni do przodu. Przechowywać w lodówce.
Posypać 1 szklankę pralinedekoracyjnie nad wierzchem (zastrzegamy resztki pralin do innego użycia).
* Włoski ser twarogowy; sprzedawany w wielu supermarketach i na rynkach włoskich.
** Dostępne w piekarni lub części chleba w niektórych supermarketach oraz w sklepach specjalistycznych.