Pumpkin Pie Quinoa Parfait z Gingersnap Pecan Streusel

Pumpkin Pie Quinoa Parfait z Gingersnap Pecan Streusel
Jedna porcja zawiera 478 kalorii, 18g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.93 za porcję. 3045 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka okruchów gingersnap, waniliowego jogurtu greckiego, puree z dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Sernik Dyniowy Gingersnap Streusel Batony, Sernik dyniowy z Piernikową skórką orzechową, oraz Sernik Dyniowy Z Skórką Gingersnap & Pecan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić quinoa, woda i cynamon do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, pokryte, aż woda została wchłonięta, o 15 protokół i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
2
Wymieszać okruchy gingersnap, cukier, pekan i masło util formuje okruchy, rozprowadzić w jednej warstwie na patelni do pieczenia i piec w nagrzanym piekarniku 177°, aż lekko złoty kolor, o 7-10 protokół i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, OpcjonalnieDodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, Opcjonalnie
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
3
Puree z dyni wymieszać z brązowym cukrem, cynamonem, imbirem, gałką muszkatołową, goździkami i odstawić
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Papier RyżowyPapier Ryżowy
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
4
Umieść 1/4 szklanki jogurtu w 4 dużych szklankach i top z 1/4 szklanki quinoa i 1/4 szklanki dyni, powtórzyć z innym zestaw warstw top off z łyżką pekan streusel.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Przygotowany Biszkopt (16 Uncji), Przekrojony Na Dwa Poziomy Kawałki1 Przygotowany Biszkopt (16 Uncji), Przekrojony Na Dwa Poziomy Kawałki
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn