Pumpkin Pie Quinoa Parfait z Gingersnap Pecan Streusel

Pumpkin Pie Quinoa Parfait z Gingersnap Pecan Streusel
Jedna porcja zawiera 478 kalorii, 18g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.93 za porcję. 3045 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka okruchów gingersnap, waniliowego jogurtu greckiego, puree z dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Sernik Dyniowy Gingersnap Streusel Batony, Sernik dyniowy z Piernikową skórką orzechową, oraz Sernik Dyniowy Z Skórką Gingersnap & Pecan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić quinoa, woda i cynamon do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, pokryte, aż woda została wchłonięta, o 15 protokół i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub PancettaCienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
2
Wymieszać okruchy gingersnap, cukier, pekan i masło util formuje okruchy, rozprowadzić w jednej warstwie na patelni do pieczenia i piec w nagrzanym piekarniku 177°, aż lekko złoty kolor, o 7-10 protokół i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, OpcjonalnieDodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, Opcjonalnie
(65 Ciasteczek)(65 Ciasteczek)
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)
3
Puree z dyni wymieszać z brązowym cukrem, cynamonem, imbirem, gałką muszkatołową, goździkami i odstawić
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
RamięRamię
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
4
Umieść 1/4 szklanki jogurtu w 4 dużych szklankach i top z 1/4 szklanki quinoa i 1/4 szklanki dyni, powtórzyć z innym zestaw warstw top off z łyżką pekan streusel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn