Pumpkin Pie IV
Pumpkin Pie IV to Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 271 kalorii. 23 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pod ręką skórki z ciasta, odparowane mleko, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Pumpkin Pie Cinnamon Roll Cups.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Jajka ubić lekko w średniej misce.
Dodaj dynię, cukier, cynamon, gałkę muszkatołową, imbir i sól. Dokładnie zmiksować, a następnie ubić w mleku.
Wlać do wyłożonych ciastem talerzy ciasta.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut. Zmniejszyć ogień do 325 stopni F (165 stopni C) i piec do zestawu, 20 do 30 minut więcej. Schłodzić przed podaniem.