Pumpkin Pie Cake II
Pumpkin Pie Cake II wymaga około 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz jajka, ciasto mix, margaryna, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Churro Pumpkin Pie Sernik Duński.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali.
Rezerwa 1 szklanka ciasta mix z opakowania. W misce, połączyć pozostałą mieszankę ciasta, 1 jajko i stopioną margarynę. Naciśnij mieszaninę na dnie i po bokach patelni 9x13 cala, aby utworzyć skorupę.
Wymieszać dynię, 3 jajka, cukier, cynamon i odparowane mleko, aż do wymieszania.
Połącz brązowy cukier i wymieszaj 1 szklankę ciasta, a następnie pokrój w margarynę, aż mieszanina będzie krucha.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 50 minut. Przechowywać w lodówce.