Pumpkin Pie

Pumpkin Pie
Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 27g tłuszczu, oraz w sumie 426 kalorii. Jeśli 1,21 zł za porcję spada w Twoim budżecie, ciasto z dyni może być ogromnym wegetariańska przepis do wypróbowania. Będzie hitem w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, dynię, ekstrakt z wanilany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 76 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 38%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pumpkin Seeds, Muffinki Pumpkin Pie, oraz Pumpkin Pie Protein Smoothie podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść 1 kawałek gotowego ciasta na patelni (9-calowej) i naciśnij wzdłuż dna i wszystkich stron. Ściśnij i zaciśnij krawędzie, aby uzyskać ładny wzór.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
3
Włóż skorupę ciasta z powrotem do zamrażarki na 1 godzinę, aby się umocnić. Dopasuj kawałek folii aluminiowej, aby całkowicie pokryć wnętrze skorupy. Wypełnij skorupę aż do krawędzi ciężarami ciasta lub suszoną fasolą (około 2 funtów) i umieść ją w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
4
Piec przez 10 minut, zdjąć folię i ciężarki ciasta i piec przez kolejne 10 minut lub aż skórka wyschnie i zacznie kolorować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Do nadzienia, w dużej misce, ubić serek śmietankowy mikserem ręcznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
Mikser RęcznyMikser Ręczny
6
Dodaj dynię i ubić aż połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
7
Dodać cukier i sól i ubić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
SólSól
8
Dodać jajka wymieszane z żółtkami, pół na pół i roztopionym masłem i ubić do połączenia. Na koniec dodaj wanilię, cynamon i imbir, jeśli używasz, i ubijaj do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
WaniliaWanilia
MasłoMasło
ImbirImbir
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
9
Wlać nadzienie do przygotowanej na ciepło Skórki ciasta i piec przez 50 minut lub do momentu ustawienia środka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Placek umieścić na drucianym stojaku i ostudzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
11
Pokroić w plasterki i ułożyć każdy kawałek dużą ilością bitej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn