Pumpkin Ice Cream Cookie Pizza
Przepis Dynia lody Cookie Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 2 godziny. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 216 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz krystalizowany imbir, lody z dyni, ciasteczka z cukrem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Lody Dyniowe Bez Ubijania, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Zdrowe Lody Z Dyni (Wegańskie I Bezglutenowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj arkusz ciastek lub 12-calową patelnię do pizzy z natryskiem do gotowania. W średniej misce, rozbić Ciasto cookie; wymieszać imbir i cynamon. Wyrobić ciasto rękami, aż dobrze wymieszane. Z mąką palce, pat ciasto do 12-calowy Okrągły na arkuszu cookie.
Piec 18 do 20 minut lub do złotego koloru. Całkowicie schłodzić na stojaku chłodzącym, około 30 minut.
Rozłóż lody na upieczonej skórce.
Posypać gingersnaps i kawałki toffi. Zamrażać, aż lody będą twarde, co najmniej 1 godzinę.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje ulubione lody. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "