Pumpkin Angel Food Cake z nadzieniem imbirowo-kremowym
Ten przepis służy 12 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, cukier puder, krystalizowany imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Angel Food ciasto z cytrynowo-imbirowym kremem Mascarpone i świeżymi owocami, Ciasto dyniowe z nadzieniem pomarańczowo-imbirowym i lukrem cynamonowo-serowym, oraz Ginger Angel Food Cake.
Instrukcje
Przesuń stojak piekarnika do najniższej pozycji.
Rozgrzać piekarnik do 177°. w bardzo dużej szklanej lub metalowej misce, ubić składniki ciasta mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 1 minuta.
Wlać do 10-calowej patelni tortowej angel food (tube).
Piec 37 do 47 minut lub aż skorupa jest ciemny złoty brąz i pęknięcia są suche. Natychmiast obróć patelnię do góry nogami na żaroodporny lejek lub szklaną butelkę.
Niech powiesić około 2 godzin lub aż ciasto jest całkowicie chłodny. Poluzuj ciasto z boku patelni za pomocą noża lub długiej metalowej szpatułki. Obróć ciasto do góry nogami na talerz do serwowania.
W schłodzonej dużej misce ubij śmietanę do ubijania i cukier puder mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż stanie się sztywny. Złóż imbir.
Pokrój ciasto poziomo na pół, aby uzyskać 2 równe warstwy.
Połowę nadzienia rozprowadzić na dolnej warstwie; zastąpić wierzch ciasta.
Pozostałe nadzienie rozłożyć na wierzchu ciasta.
Posypać dodatkową przyprawą pumpkin pie w razie potrzeby.