Pulled Pork Subs
Potrzebujesz danie główne bez nabiału? Szarpana wieprzowina może być świetnym przepisem do wypróbowania. Za $1.05 za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 16 porcji z 251 kalorii, 19g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Mieszanka pieczeni z łopatki wieprzowej, cebuli, mielonego imbiru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 5 godzin i 15 minut. Z łyżką wynik 34%, to danie nie jest takie niesamowite. Wolnowar Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches, Wolnowar Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches, oraz Wolnowar Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Umieść cebulę i piecz w 5-qt. powolna kuchenka. W małej misce wymieszać sos barbecue, wodę, miód, czosnek, przyprawioną sól i imbir; polać mięsem. Przykryj i gotuj na wysokim poziomie przez 5-6 godzin lub do miękkości mięsa.
Usuń mięso; lekko ostudzić. Rozdrobnij mięso dwoma widelcami i wróć do powolnej kuchenki; podgrzej.