Puffy Chocolaty Chip Cookies
Puffy Chocolaty Chip Cookies może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoją kolekcję deserów. Ten przepis służy 36. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sody oczyszczonej, kakao w proszku, vanillan ekstrakt, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 3 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Czekoladowe Ciasteczka Czekoladowe, Idealnie Puszyste Ciasteczka Czekoladowe, oraz Idealnie Puszyste Ciasteczka Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (180 stopni C).
Wymieszać mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i sól. Margaryna śmietankowa, oba cukry i wanilia aż do uzyskania kremowej konsystencji. Ubić w jajkach po 1 na raz, pokonując 11/2 minut po każdym dodaniu. Ubij w mieszance mąki. Wymieszać w czekoladzie.
Upuść przez łyżkę stołową na nieprzetworzone arkusze ciasteczek.
Piec przez 8 do 10 minut lub aż puffy. Centra będą miękkie.
Odstawić na arkuszach ciasteczek na 2 minuty, a następnie wyjąć do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.