Puddingi Czarne
Puddingi z czarnej czapki mogą być tylko lacto ovo vegetarian przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 6 i kosztuje 93 centów za porcję. Ten deser ma 391 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis z BBC Good Food wymaga cukru, złotego syropu, mleka i masła. 11 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Makarony Cap 'n Crunch z nadzieniem ciasteczkowym Cap' n Crunch, Candy Cap, oraz Graduation Cap Cupcakes.
Instrukcje
Lekko masło i mąka 6 x 125ml niemetalicznych foremek budyniowych (patrz kroki klikając w link na zdjęciu powyżej). Rodzynki podzielić równomiernie między każdą z nich, następnie skropić 2 łyżkami złotego syropu. Mąkę, masło, cukier, jajka i skórkę z cytryny włożyć do malaksera i wymieszać przez 1-2 minuty, aż będzie gładka. Jeśli mieszanka jest nieco gęsta, zmiękcz mleko. Łyżka biszkopt wymieszać na wierzchu rodzynek, uważając, aby nie wypełnić je więcej niż w połowie pełne lub będą rozlać się po ugotowaniu. Każdą z nich luźno przykryj folią spożywczą, pozostawiając miejsce na ekspansję, a następnie przekłuj folię.
Mikrofalówka trzy gąbki na raz na wysokości przez 2-2 min, aż będą twarde na górze, wzrosną i odchodzą z boków lub pary przez 30 min. Stań przez 1 min. W międzyczasie rozgrzej trochę złotego syropu.
Rozpakuj puddingi i obróć na talerze.
Skropić syropem i podawać.