Pudding Ryżowy Empanadas
Przepis ryż budyń Empanadas jest gotowy w około 1 godzinę i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 299 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz wodę, skórkę z pomarańczy, zmielone cinnamo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 40%. Spróbuj Łatwe pieczone Empanadas z serowym ryżem szafranowym i salsą, Turcja i puree ziemniaczane Empanadas-Empanadas De Pavo, oraz Empanadas De Flor De Calabaza (kwiat squasha Empanadas) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Laskę cynamonu, skórkę pomarańczową i wodę włożyć do średnio ciężkiego rondla i zagotować na dużym ogniu. Wymieszać z ryżem i kokosem i przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, aż ryż będzie miękki, o 20 protokół. Odkryć, usunąć i wyrzucić cynamon i skórkę pomarańczową.
Dodać mleko, 1/2 szklanki cukru, sól i dobrze wymieszać. Zwiększ ciepło do średniego. Doprowadzić do duszenia i gotować, często mieszając, aż bardzo gruby, o 15 protokół.
Zdjąć z ognia i odstawić do całkowitego ostygnięcia.
Zmierz około 1/2 szklanki budyniu w środku każdej tortilli, a następnie złóż tortillę na pół, delikatnie naciskając, aby zamknąć krawędzie. Lepkie nadzienie ryżowe działa jak klej, aby utrzymać empanadas zamknięte.
W dużej, ciężkiej patelni z dnem rozgrzać olej roślinny (około 1/8 cala wysokości) do 350 stopni (olej powinien być gorący, ale nie palić). Praca w małych partiach, smażyć empanadas, obracając po pierwszej stronie rumiane, o 3 protokół na stronę.
Pozostałe 1/4 szklanki cukru połączyć z mielonym cynamonem i odstawić.
Usuń gotowe emapanadas do ręczników papierowych do odsączania, a następnie posypać cukrem cynamonowym, gdy jeszcze ciepłe.