Pudding ryżowy babci
Pudding ryżowy babci to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz dodatkowe mleko, jajka, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pudding ryżowy babci, Babuni pieczony Pudding ryżowy z bezą, oraz Brązowy budyń babci Grippin dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ryż i rodzynki ułożyć na wysmarowanej 1-qt. zapiekanka. W małej misce ubić jajka, mleko, cukier i gałkę muszkatołową; zalać ryżem.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 375° przez 45-50 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Super.
Na każdą porcję wlać mleko. Przechowywać w lodówce resztki.