Pudding kukurydziany IV

Pudding kukurydziany IV
Pudding kukurydziany IV to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 7G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka kukurydzy kernel, ciężka śmietana ubijania, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Pudding Kukurydziany, Pudding Kukurydziany, oraz Pudding Kukurydziany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz kukurydzę w stylu śmietany, zwykłą kukurydzę, jajka, pół na pół, śmietanę, mąkę, mąkę kukurydzianą, cukier, roztopione masło, sól i pieprz w zapiekance 2-1/2 do 3-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza KremowanaKukurydza Kremowana
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2
Piec w temperaturze 325 do 350 stopni F (165 do 175 stopni C) przez 1 godzinę, lub aż zestaw.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn