Pstrąg Z Grilla
Pstrąg z grilla wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 95g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 825 kalorii. Na 11,17 zł / porcja, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz pstrąga, olej canolan, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest znakomite. Spróbuj Grillowany pstrąg z grillowaną sałatką rzymską, Cały Pstrąg Z Grilla, oraz Pstrąg Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułożyć pstrąga na dużym kawałku folii aluminiowej. Pstrąga natrzeć olejem rzepakowym i doprawić solą i pieprzem.
Polać pstrągiem sokiem pomarańczowym.
Ułożyć jagody nad pstrągiem. Złóż folię aluminiową, aby utworzyć zapieczętowane opakowanie.
Umieścić opakowanie na grillu i gotować przez około 4 minut z każdej strony.
Wyjmij z grilla i pozostaw na 5 minut. Ostrożnie otwórz opakowanie foliowe (będzie para) i posyp bazylią.