Pstrąg wędzony z boczkiem Pitas
Na 3,52 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 513 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pomidorów koktajlowych, pieczywo pita, musztarda ziarnista i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pstrąg wędzony zawinięty w boczek z estragonem, Pstrąg morski z surówką i chrupiącym wędzonym boczkiem, oraz Pitas z bakłażana i pomidora wędzonego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, gotować boczek na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane i chrupiące, o 8 protokół.
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach.
W misce wymieszać majonez ze śmietaną i musztardą, doprawić solą i pieprzem.
Dodać boczek, wędzony pstrąg, pomidorki cherry, fryz i szalotki i wrzucić do herbu. Łyżka sałatki do pieczywa pita i podawać.