Pstrąg w sosie kukurydzianym

Pstrąg w sosie kukurydzianym
Pstrąg w sosie kukurydzianym to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 555 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $5.35 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, śmietanę do bicia, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć śmietanę do bicia, możesz podążać za tym daniem głównym z Smoking truskawkowy i pudding migdałowy Crunch Parfaits jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest solidne. Podobne przepisy to Tilapia Z Estragonem I Sosem Kukurydzianym, Gofry kukurydziane z sosem Borówkowo-Bourbonowym, oraz Słodka strona kukurydzy: babeczki ze słodkiej kukurydzy z lukrem z brązowego masła.

Instrukcje

1
Na średniej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu gotuj kukurydzę na maśle, często mieszając, aż kukurydza zacznie brązowieć, od 2 do 3 minut. Łyżka 2/3 szklanki do małego rondla. Odstawić patelnię z pozostałą kukurydzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać bulion do rondla i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Niższe ciepło i gotować na wolnym ogniu, pokryte, aż kukurydza będzie miękka, o 10 protokół. Czystą mieszaninę w blenderze, a następnie przetrzeć przez drobny sitko do miski bezpiecznej dla mikrofal, odrzucając łuski. Wymieszać ze śmietaną. Sezon z 1/4 łyżeczki. sól i 1/8 łyżeczki. pieprz; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Otworzyć pstrąga i sezon po obu stronach z pozostałych 1/4 łyżeczki. sól i 1/8 łyżeczki. pepper.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
PstrągPstrąg
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Rozgrzać olej na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu. Chroniąc ręce, ostrożnie dodaj skórę ryb od strony dołu (rozpryska) i gotuj, od czasu do czasu fastrygując mięso olejem, aż skóra będzie dobrze rumiana i chrupiąca, 3 do 4 minut. Zmniejszyć ogień do niskiej i kontynuować gotowanie i fastrygowanie, aż miąższ nie będzie już różowy, 3 do 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Rozgrzej ziarna kukurydzy na patelni na średnim ogniu i wymieszaj z posiekanym estragonem. SOS kukurydziany do podgrzewania w mikrofalówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
6
Przeciąć pstrąga na pół nożyczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
7
Łyżka sosu na 2 talerze i ułóż pół pstrąga na każdym, odrzucając olej na patelni. Kopiec kukurydzy na ryby i rozsypać z liści estragonu. Doprawić większą ilością soli do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia35
Magazyn