Pstrąg w sosie kukurydzianym

Pstrąg w sosie kukurydzianym
Pstrąg w sosie kukurydzianym to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 555 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $5.35 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, śmietanę do bicia, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć śmietanę do bicia, możesz podążać za tym daniem głównym z Smoking truskawkowy i pudding migdałowy Crunch Parfaits jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest solidne. Podobne przepisy to Tilapia Z Estragonem I Sosem Kukurydzianym, Gofry kukurydziane z sosem Borówkowo-Bourbonowym, oraz Słodka strona kukurydzy: babeczki ze słodkiej kukurydzy z lukrem z brązowego masła.

Instrukcje

1
Na średniej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu gotuj kukurydzę na maśle, często mieszając, aż kukurydza zacznie brązowieć, od 2 do 3 minut. Łyżka 2/3 szklanki do małego rondla. Odstawić patelnię z pozostałą kukurydzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać bulion do rondla i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Niższe ciepło i gotować na wolnym ogniu, pokryte, aż kukurydza będzie miękka, o 10 protokół. Czystą mieszaninę w blenderze, a następnie przetrzeć przez drobny sitko do miski bezpiecznej dla mikrofal, odrzucając łuski. Wymieszać ze śmietaną. Sezon z 1/4 łyżeczki. sól i 1/8 łyżeczki. pieprz; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Otworzyć pstrąga i sezon po obu stronach z pozostałych 1/4 łyżeczki. sól i 1/8 łyżeczki. pepper.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
PstrągPstrąg
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Rozgrzać olej na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu. Chroniąc ręce, ostrożnie dodaj skórę ryb od strony dołu (rozpryska) i gotuj, od czasu do czasu fastrygując mięso olejem, aż skóra będzie dobrze rumiana i chrupiąca, 3 do 4 minut. Zmniejszyć ogień do niskiej i kontynuować gotowanie i fastrygowanie, aż miąższ nie będzie już różowy, 3 do 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Rozgrzej ziarna kukurydzy na patelni na średnim ogniu i wymieszaj z posiekanym estragonem. SOS kukurydziany do podgrzewania w mikrofalówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
6
Przeciąć pstrąga na pół nożyczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
7
Łyżka sosu na 2 talerze i ułóż pół pstrąga na każdym, odrzucając olej na patelni. Kopiec kukurydzy na ryby i rozsypać z liści estragonu. Doprawić większą ilością soli do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia35
Magazyn