Pstrąg Billa

Pstrąg Billa
Pstrąg Billa to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 388 kalorii, 4G białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mąkę, sól i pieprz, podobne ryby słodkowodne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chilli Billa " i RDW, Buffalo Bill ' s Chili, oraz Bill ' s prażone warzywa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W domu: umieść mąkę kukurydzianą, mąkę, sól i pieprz w plastikowej torbie na żywność o pojemności 1 galona. Zapakuj kapiące boczki do małego, szeroko rozpinanego słoika Nalgene (patrz UWAGI). Transport w izolowanej skrzyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
2
W obozie: ryba jelitowa. W razie potrzeby, lub do dopasowania do patelni, odciąć głowy i ogony. Dobrze opłucz rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
3
Umieść rybę w plastikowej torbie z mieszaniną mąki kukurydzianej i wstrząśnij, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
4
Na patelni o średnicy 10-12 cali na średnim ogniu włóż kapiące boczki. Gdy jest gorąco, dodaj rybę do patelni bez tłoczenia. Brąz dobrze i gotować tylko do najgrubszej części płatków łatwo po pchnął do kości, o 5 minut na stronę, w zależności od wielkości. W razie potrzeby podawać boczek z rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn