Pstrąg Billa
Pstrąg Billa to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 388 kalorii, 4G białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mąkę, sól i pieprz, podobne ryby słodkowodne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chilli Billa " i RDW, Buffalo Bill ' s Chili, oraz Bill ' s prażone warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W domu: umieść mąkę kukurydzianą, mąkę, sól i pieprz w plastikowej torbie na żywność o pojemności 1 galona. Zapakuj kapiące boczki do małego, szeroko rozpinanego słoika Nalgene (patrz UWAGI). Transport w izolowanej skrzyni.
W obozie: ryba jelitowa. W razie potrzeby, lub do dopasowania do patelni, odciąć głowy i ogony. Dobrze opłucz rybę.
Umieść rybę w plastikowej torbie z mieszaniną mąki kukurydzianej i wstrząśnij, aby pokryć.
Na patelni o średnicy 10-12 cali na średnim ogniu włóż kapiące boczki. Gdy jest gorąco, dodaj rybę do patelni bez tłoczenia. Brąz dobrze i gotować tylko do najgrubszej części płatków łatwo po pchnął do kości, o 5 minut na stronę, w zależności od wielkości. W razie potrzeby podawać boczek z rybą.