Przystawki Liptauer
Przystawki Liptauer mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz serek, cebula, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Liptauer Cheese Crostini, Wegetariański Ser Liptauer, oraz Ser Liptauer Low Carb dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, beat 1 pakiet (8 oz.) serek śmietankowy do wymieszania z 2 łyżkami mleka niskotłuszczowego, 2 łyżeczkami pasty anchois i 1 łyżeczką papryki. Zetrzeć 1 łyżkę cebuli i przetrzeć drobnym sitkiem do masy serowej. Wymieszać, aby zmiksować. Masę serową włożyć do torebki z gwiazdką.
Pokrój 1/4 funta cienkich plasterków o twardej teksturze, gęstego pumpernikla, żyta lub innego ciemnego chleba na 48 równych kawałków. Ułóż na talerzu.
Skręć torebkę mocno do wypełnienia, złóż z góry do torby i chwyć torbę w jednej ręce, aby trzymać ją na miejscu. Wycisnąć, aby nacisnąć około 1 łyżeczki mieszanki serowej na każdy kwadrat chleba, trzymając chleb drugą ręką. Zwolnij lekko nacisk na worek i podnieś prosto do góry, aby odłączyć worek od sera.
Przystawki lekko posypać kminkiem (w sumie około 1 łyżeczki), posypać odsączonym kaparem i posypać posiekanym świeżym szczypiorkiem.