Przystawka z makaronem węgierskim to wschodnioeuropejskie danie główne. Jedna porcja zawiera 350 kalorii, 15 g białka i 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 10 osobom. Za 1,0 dolara za porcję, ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka parmezanu, sosu pieprzowego, twarogu i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 40 stwierdziło, że był strzałem w dziesiątkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 48%, to danie jest dobre. Podobne przepisy obejmują Przystawka z makaronem węgierskim, Przystawka z makaronem brokułowym i Przystawka z makaronem wegetariańskim.
Instrukcje
1
Makaron jajeczny ugotuj w dużym garnku z wrzącą, osoloną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Jajeczny
4 łyżki Majonezu Lub Kwaśnej śmietany Meksykańskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Soli Morskiej, Podzielona
2
Dobrze odcedź.
3
W dużej misce rozpuść kostkę bulionową z kurczaka we wrzącej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka Bulionowa Z Kurczaka
4 łyżki Majonezu Lub Kwaśnej śmietany Meksykańskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Słodkich Linków Do Kiełbasy Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojonych W 1/2-calowe Plasterki
4
Wymieszaj krem z zupy grzybowej, posiekaną cebulę, sos Worcestershire, mak, czosnek w proszku i sos z ostrej papryki. Wymieszać z serkiem wiejskim, śmietaną i ugotowanym makaronem jajecznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy Grzybowej
Ser śmietankowy O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Podzielony