Przystawka z bekonem i daktylami

Przystawka z bekonem i daktylami
Przystawka z bekonem i daktylami to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 531 kalorii, 14g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz migdały, boczek, daktyle i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Przystawki Boczkowe, Zapiekanka Z Bekonem I Serem, oraz Przystawki Boczkowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Rozcięte daty.
Składniki, których będziesz potrzebować
DaktyleDaktyle
3
Umieść jeden migdał wewnątrz każdej daty. Zawiń daty z boczkiem, używając wykałaczek do trzymania ich razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
BoczekBoczek
DaktyleDaktyle
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
4
Broil 10 minut, lub aż bekon jest równomiernie brązowy i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn