Przyprawione czerwone Wino i granat Granita

Przyprawione czerwone Wino i granat Granita
Need a deser bezglutenowy i bezmleczny? Przyprawione czerwone Wino i granat Granita może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 202 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz bitą polewę, merlot, sok z granatów i mandarynek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Podobne przepisy to Granat-Ananas Granita, Granat Kiwi Granita Koktajl, oraz Wielkie ciasteczka z granatem Granita.

Instrukcje

1
Przynieś pierwsze 5 składników na wolnym ogniu w dużym rondlu na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Wyjąć z ognia; odstawić 5 minut. Przecedzić mieszaninę przez sito do miski; wyrzucić ciała stałe. Wymieszać sok z mieszaniną wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia 13 x 9 cali. Zamrożone, odkryte, 1 godzina. Zeskrobać całą mieszaninę widelcem, aby rozbić kryształy lodu. Zamrozić dodatkowe 1 godzinę, skrobając ponownie widelcem po 30 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Miarka 1/4 szklanki granita do każdego z 7 (10-uncji) kieliszki macierzystych; top każdy z 2 łyżki ubitej polewą. Powtórz warstwy 3 razy, kończąc bitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
5
Wskazówki Granita: chociaż mieszanki zamarzają szybciej w metalowych patelniach, użyliśmy szklanego naczynia, ponieważ ten przepis ma wysoką zawartość kwasu z wina, a kwas może reagować z aluminiową patelnią. Widelec jest najlepszym naczyniem do zeskrobywania zamrożonej mieszaniny, ponieważ wytwarza ładny drobnoziarnisty lód.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Granitę podawać w schłodzonych miseczkach lub szklankach, ponieważ lód szybko się topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Granita (grah-nee-TAH), czyli włoski lód, musi być intensywnie aromatyczny, aby był autentyczny. Kremowa ubijana polewa równoważy smak lodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia1
Magazyn