Przyprawione czerwone Wino i granat Granita

Przyprawione czerwone Wino i granat Granita
Need a deser bezglutenowy i bezmleczny? Przyprawione czerwone Wino i granat Granita może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 202 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz bitą polewę, merlot, sok z granatów i mandarynek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Podobne przepisy to Granat-Ananas Granita, Granat Kiwi Granita Koktajl, oraz Wielkie ciasteczka z granatem Granita.

Instrukcje

1
Przynieś pierwsze 5 składników na wolnym ogniu w dużym rondlu na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wyjąć z ognia; odstawić 5 minut. Przecedzić mieszaninę przez sito do miski; wyrzucić ciała stałe. Wymieszać sok z mieszaniną wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia 13 x 9 cali. Zamrożone, odkryte, 1 godzina. Zeskrobać całą mieszaninę widelcem, aby rozbić kryształy lodu. Zamrozić dodatkowe 1 godzinę, skrobając ponownie widelcem po 30 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Miarka 1/4 szklanki granita do każdego z 7 (10-uncji) kieliszki macierzystych; top każdy z 2 łyżki ubitej polewą. Powtórz warstwy 3 razy, kończąc bitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
5
Wskazówki Granita: chociaż mieszanki zamarzają szybciej w metalowych patelniach, użyliśmy szklanego naczynia, ponieważ ten przepis ma wysoką zawartość kwasu z wina, a kwas może reagować z aluminiową patelnią. Widelec jest najlepszym naczyniem do zeskrobywania zamrożonej mieszaniny, ponieważ wytwarza ładny drobnoziarnisty lód.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Granitę podawać w schłodzonych miseczkach lub szklankach, ponieważ lód szybko się topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Granita (grah-nee-TAH), czyli włoski lód, musi być intensywnie aromatyczny, aby był autentyczny. Kremowa ubijana polewa równoważy smak lodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia1
Magazyn