Przepisów na dania główne nigdy za wiele, więc wypróbuj Makeover Li'l Cheddar Meat Loaves. Z tego przepisu wychodzi 8 porcji po 180 kalorii, 15 g białka i 6 g tłuszczu każda. Za 1,15 USD za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką mleko, brązowy cukier, marchewkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 36%, to danie nie jest tak wybitne. Podobne przepisy to Bochenki Mięsne Li'l Cheddar, Bochenki Mięsne Li'l Cheddar i Bochenki Mięsne Little Cheddar.
Instrukcje
1
W dużej misce ubij białka z mlekiem. Wymieszaj ser, płatki owsiane, cebulę, marchewkę i sól. Rozdrobnij wołowinę na mieszaninie i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Cytryny I świeżej Mięty
Opcjonalnie Liście Sałaty I Pokrojone Pomidory
Prażone Posiekane Pistacje
1 Funtowy Makaron Z Muszlami Baby, Ugotowany Al Dente
Wołowina
Dodatkowa Przyprawa Do Ciasta Dyniowego Do Dekoracji
Owies Zwyczajny
Duże Pomidory śliwkowe (około, Przekrojone Wzdłuż Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Przyprawa Do Ciasta Dyniowego Do Dekoracji
Około 1/3 Szklanki Startego Parmigiano-Reggiano
2
Uformuj osiem bochenków; miejsce na 13. x 9 cali naczynie do pieczenia pokryte sprayem kuchennym. W małej misce połącz ketchup, brązowy cukier i musztardę; łyżką na bochenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Obrane Kwaśne Jabłko (plastry 1/8 Cala)
Czerwona Papryka, Drobno Pokrojona (lub Połowa, Jeśli Jest Duża)
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1/2 Szklanki Pokrojonego W Cienkie Plasterki świeżego Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Zielony Roll-up Owocowy, Rozwinięty
Około 1/3 Szklanki Startego Parmigiano-Reggiano
3
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 25–30 minut lub do momentu, aż przestanie być różowy kolor, a termometr do mięsa wskaże 160°.