Przepis Na Sałatkę Quinoa Z Prażonymi Burakami, Ciecierzycą, Spinakiem Dla Niemowląt
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Przepis Sałatka Quinoa z pieczonych buraków, ciecierzycy, Spinac dziecko może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 565 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.66 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z glutenfreegoddess.blogspot.com ma 793 fanów. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, wyciśnięty sok pomarańczowy, pomarańczę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 98%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Sałatka Z Pieczonego Kalafiora Z Fasolką Szparagową, Ciecierzycą I Charmo, Pomidor, ciecierzyca i tosty Quinoa, oraz Pieczone buraczki i sałatka pomarańczowa z serem pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Oto jak gotować quinoa w kuchence ryżu. Podczas quinoa jest gotowanie, upiec buraki w średniej wielkości patelni do pieczenia, łącząc buraki z mżawką oliwy z oliwek i posypać solą morską.
Umieść patelnię na środku piekarnika i piecz, aż buraki będą miękkie (około 45 minut).
Buraki wyjąć z gorącej patelni i odstawić do ostygnięcia. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, zetrzyj skórę.
Pokroić buraki na kawałki wielkości kęsa.