Przepiórka Spiedini z szałwią polentą i Asiago

Przepiórka Spiedini z szałwią polentą i Asiago
Przepiórka Spiedini z szałwią Polentan i Asiago może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 804 kalorie, 51g białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Na 7,37 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz cebulę, pancetta, szaszłyki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć polentę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Lemon Polenta jako deser. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest dobre. Spróbuj Grillowana Przepiórka z białą polentą, Grillowanie: Kabaczek Żołędziowy Z Asiago I Szałwią, oraz Kremowa Polenta śniadaniowa z Asiago, tymiankiem, bekonem i jajkami w koszulce dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Sprawdzić przepiórki pod kątem kości lub piór i umieścić w misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzepiórkiPrzepiórki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
2
Dodaj pancetta, ocet, oliwę z oliwek, miód i czarny pieprz i wrzucić do herbu. Odstawić i rozgrzać grill.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
W rondlu 3-ćwiartkowym umieść cebulę, wodę i szałwię i zagotuj. Nawlecz jedną przepiórkę, a następnie po jednym kawałku pancetty, a następnie po jednej przepiórce na każdym z czterech szaszłyków i umieść na najgorętszej części grilla. Gotować 4 do 5 minut z każdej strony, aż tylko różowy na kości nóg. W międzyczasie polentę wlać powoli cienkim strumieniem do wrzącej wody, aż wszystko zostanie włączone i polenta zgęstnieje, około 1 do 2 minut. Przełącz na drewnianą łyżkę, dodaj Asiago i gotuj jeszcze minutę, aż będzie tak gęsta jak pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Ser AsiagoSer Asiago
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
PrzepiórkiPrzepiórki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Wyjąć z ognia i wylać na gotową do obsługi deskę do krojenia. Ułóż szaszłyki na wierzchu polenty i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Magazyn