Przegrzebki Z Prosciutto
Przepis Prosciutto zawinięte przegrzebki może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,38 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 12 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz rukolę, liście bazylii, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Przegrzebki Z Prosciutto, Prosciutto-zawinięte przegrzebki ze szpinakiem, oraz Przegrzebki zawijane z prosciutto i masłem z pietruszki cytrynowej / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W maszynce dodać pomidory, bazylia, oliwki i oliwę z oliwek i proces, aż drobno posiekane.
Doprawić obie strony przegrzebków solą i pieprzem. Pocierać każdy przegrzebek z mieszaniny pomidorów. Złóż każdy kawałek prosciutto na pół wzdłuż, a następnie owinąć każdy przegrzebek w 1 plaster prosciutto.
Umieść zawinięte przegrzebki w maślanym naczyniu do pieczenia, szew z boku w dół.
Piec, aż przegrzebek jest gotowane przez, o 15 protokół.
W średniej misce wrzucić rukolę z octem balsamicznym. Doprawić rukolę solą i pieprzem.
Rukolę ułożyć na półmisku lub podzielić na poszczególne potrawy. Top z przegrzebków i podawać natychmiast.