Przegrzebki cielęce w irlandzkim sosie Whiskey

Przegrzebki cielęce w irlandzkim sosie Whiskey
Przepis Cielęcina przegrzebki w irlandzkim sosie Whiskey może zaspokoić swoje europejskie pragnienie w około 45 minut. Na 2,42 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 24g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną szałwię, sherry, mielony imbir i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać sherry można śledzić to danie główne z Babeczki Z Ciemnej Czekolady Fudge Merlot jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%. Spróbuj Przegrzebki cielęce w irlandzkim sosie Whiskey, Irish Apple Cake with Irish Whiskey Caramel Sauce, oraz Irish Whiskey soda Bread with Irish Whiskey Butter dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w małej misce; posypać równomiernie cielęciną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Ciepła 1 łyżeczka oleju i 1 łyżeczka masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
3
Dodaj połowę cielęciny na patelni. Gotować 1 minutę z każdej strony lub do lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
4
Wyjąć z patelni; odstawić, i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałą oliwą z oliwek, masłem i cielęciną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W SznurkuFiliżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
5
Zmniejszyć ciepło do średniego.
6
Dodać posiekane szalotki i wstępnie rozgrzane grzyby na patelnię i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
7
Dodaj Irish whiskey, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Irlandzka WhiskeyIrlandzka Whiskey
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
8
Dodać bulion i sherry; dusić 3 minuty lub tylko do momentu, aż sos zacznie gęstnieć. Cielęcina na patelnię. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 1 minutę lub do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
9
Cielęcinę układamy na półmisku, a na wierzch polewamy grzybami i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
10
W razie potrzeby posypać posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mafaldi Fresh Jeśli To MożliweMafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
11
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn