Przegrzebek Z Grilla"Ceviche"

Przegrzebek Z Grilla
Grillowany przegrzebek "Ceviche" to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 6 porcjami. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz sok z limonki, 4 ogórki, przegrzebki morskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jest to niedrogi przepis dla fanów południowoamerykańskiej kuchni. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Przegrzebek Z Grilla"Ceviche", Grillowany przegrzebek Citrus ceviche, oraz Przegrzebek Ceviche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić przegrzebki z 1 łyżką oleju, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w misce, a następnie nawlec 4 przegrzebki na każdy szaszłyk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Przygotuj grill do bezpośredniego gotowania na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Olej grill rack, następnie przegrzebki grill, pokryte tylko wtedy, gdy za pomocą grilla gazowego, obracając się raz, aż po prostu gotowane przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Przełożyć na talerz i lekko ostudzić.
5
Podczas gdy przegrzebki ostygają, skórkę, w tym białą, kroimy z pomarańczy ostrym nożem do parkowania, a następnie odcinamy segmenty wolne od błon. Grubo posiekać tyle segmentów, aby zmierzyć 1/4 szklanki i przenieść do dużej miski (rezerwy pozostałej pomarańczy do innego użytku). Wymieszaj sok z limonki, ogórek, szalotkę, jalapeño (do smaku) i pozostałe 2 łyżki oleju, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Gdy przegrzebki są wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, o połowę każdy w poprzek (ćwiartka, jeśli jest duża), a następnie dodać do mieszanki ogórka, rzucając, aby połączyć. Marynować, przykryć i schłodzić, aż ostygnie, co najmniej 1 godzinę. Tuż przed podaniem wymieszaj kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1
* Jeśli robisz całe menu i za pomocą grilla węglowego, węgle będą musiały być uzupełniane przed grillem steki i papryki. Zamiast grillowania przegrzebki, można gotować je w gorącej lekko naoliwionej dobrze przyprawionej patelni grillowej, odkrytej.* Gotowane przegrzebki można marynować do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn