Prowansalski Grillowany Bas W Paski
Prowansalski Grillowany bas w paski może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.17 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 332 kalorie, 30g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz filety z basu w paski, pieprz, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można śledzić to danie główne z Ciasto cytrynowo-migdałowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego jako deser. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Spróbuj Grillowany Bas W Paski, Grillowany Bas W Paski, oraz Koniak Grillowany Paski Okoń Morski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć skórkę cytrynową i kolejne 4 składniki na dnie dużego płytkiego naczynia; dodać filety rybne, obracając się do okrycia. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Usuń rybę z marynaty, odrzucając nadmiar marynaty. Grill na średnim ogniu (350 do 40
przez 3 minuty; obrócić ostrożnie i grillować przez 2 minuty.
Filety przed podaniem posypać solą.
Dekorować, w razie potrzeby.