Provolone i Pesto Quiche
Provolone i Pesto Quiche może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten דל פחמימות,zny przepis służy 8 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. Mieszanka papryki, mleka, sera provolone i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać schłodzone skorupy ciasta, możesz podążać za tym daniem głównym z {} Patriotyczne Placki Truskawkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Brokuły i Provolone Quiche, Kanapki z kurczakiem Pesto i Provolone, oraz Presto Pesto Panini (z Prosciutto, Provolone i papryką) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 218°. Make pie crust zgodnie z zaleceniami na polu dla jednej skorupy wypełnione ciasto za pomocą 9-calowy szklany talerz pie.
Wyjąć skórkę z piekarnika; posypać 1 szklankę sera Provolone na dnie skorupy.
W małej misce wymieszaj pesto i parmezan na gładką masę. Ostrożnie rozłożyć na ser Provolone.
Posypać papryką i pozostałym serem Provolone.
W dużej misce, z trzepaczką, ubić jajka, mleko i sól, aż dobrze wymieszane.
Piec 7 minut. Obniżyć temperaturę piekarnika do 163°; piec 15 minut. Brzeg skorupy przykryć folią.
Piec 23 do 28 minut dłużej lub aż zestaw i nóż włożony do środka wychodzi czysty.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.