Provolone i Pesto Quiche

Provolone i Pesto Quiche
Provolone i Pesto Quiche może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten דל פחמימות,zny przepis służy 8 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. Mieszanka papryki, mleka, sera provolone i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać schłodzone skorupy ciasta, możesz podążać za tym daniem głównym z {} Patriotyczne Placki Truskawkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Brokuły i Provolone Quiche, Kanapki z kurczakiem Pesto i Provolone, oraz Presto Pesto Panini (z Prosciutto, Provolone i papryką) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 218°. Make pie crust zgodnie z zaleceniami na polu dla jednej skorupy wypełnione ciasto za pomocą 9-calowy szklany talerz pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Piec 7 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Wyjąć skórkę z piekarnika; posypać 1 szklankę sera Provolone na dnie skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProvolonProvolon
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W małej misce wymieszaj pesto i parmezan na gładką masę. Ostrożnie rozłożyć na ser Provolone.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProvolonProvolon
ParmezanParmezan
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Posypać papryką i pozostałym serem Provolone.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProvolonProvolon
PaprykaPapryka
6
W dużej misce, z trzepaczką, ubić jajka, mleko i sól, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Polej serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
8
Piec 7 minut. Obniżyć temperaturę piekarnika do 163°; piec 15 minut. Brzeg skorupy przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Piec 23 do 28 minut dłużej lub aż zestaw i nóż włożony do środka wychodzi czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
10
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn