Prosty Ryż Meksykański
Przepis prosty meksykański ryż jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 5. Mieszanka rosołu z kurczaka, ryż z krótkim ziarnem, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. 45 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Tak Prosty Meksykański Ryż, Łatwa czarna fasola i ryż: prosta meksykańska strona, oraz Meksykańskie tofu Scramble z kalafiorem ryż i jarmuż {GF, Low Carb, Wegetariańskie + Super proste } dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek; gotować i mieszać, aż cebula będzie przezroczysta. Wymieszaj chili w proszku i kminku i gotuj przez około 30 sekund.
Dodać ryż, rosół z kurczaka i pastę pomidorową i doprowadzić do wrzenia.
Przenieść do naczynia 1 quart zapiekanki i przykryć folią aluminiową lub pokrywką.
Piec przez 35 do 40 minut, lub aż płyn zostanie wchłonięty i ryż będzie miękki.
Pozostaw na 3 do 5 minut przed podaniem.