Prosta sałatka z marynowanych warzyw
Przepisów na hor d'oeuvre nigdy za wiele, więc wypróbuj łatwą marynowaną sałatkę warzywną. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka , 7 g tłuszczu i łącznie 168 kalorii . Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis serwuje 2 osoby i kosztuje 94 centy za porcję . 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, według tego przepisu zajmie to około 15 minut . Udaj się do sklepu i kup paprykę, groszek, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 56% . Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak sałatka z krewetek Cajun i marynowanego ogórka , sałatka z amarantusa i pieczonych warzyw oraz azjatyckie marynowane udka z kurczaka .
Instrukcje
W salaterce wymieszaj fasolę, groszek, seler, zieloną paprykę, cebulę i pimientos. W małej misce połącz składniki dressingu.
Polej warzywami. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny.