Prosciutto-Pieczarki Faszerowane
Pieczarki Nadziewane Prosciutto mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 36 i kosztuje 30 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 37 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka musztardy dijon, Skórka z cytryny, szczypiorek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 53 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Kozi ser i pieczarki nadziewane prosciutto, Kurczak z Prosciutto i pieczarkami, oraz Dwa razy pieczone ziemniaki z pieczarkami i Prosciutto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Usunąć łodygi z grzybów. Drobno posiekać tyle łodyg grzybów do równej 1/3 szklanki. Odrzuć Pozostałe łodygi grzybów.
Na dużej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodaj prosciutto, szczypiorek i posiekane łodygi grzybów. Gotować, mieszając często, aż prosciutto jest chrupiące i łodygi są miękkie, o 6 protokół. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Dodać serek śmietankowy, musztardę, skórkę cytrynową, estragon i pieprz, mieszając, aż mieszanina zostanie połączona.
Mieszankę z serem śmietankowym równomiernie wymieszać z grzybami; ułożyć na blasze do pieczenia.