Prosciutto - Dijon Pinwheels
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Prosciutto-Dijon Pinwheels spróbować. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 58 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz Philadelphia ogród warzywo krem ser, krakersy ritz, prosciutto, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Pinwheels Prosciutto, Prosciutto - Fontina Pinwheels, oraz Prosciutto i szpinak Pinwheels dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać serek topiony i musztardę, aż dobrze się wymieszać.
Umieścić 2 plastry prosciutto, obok siebie, na powierzchni roboczej z długimi bokami lekko zachodzącymi na siebie. Top z 2 plastrami provolone; rozprowadzić z 2 łyżkami. z mieszanki serków śmietankowych.
Zwiń z 1 krótkich boków. Owiń szczelnie folią. Powtórz, aby uzyskać w sumie 5 rolek. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny.
Pokrój każdą rolkę na 8 plastrów.
Umieść 1 plasterek na każdym krakersie.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki). Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
![Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)]()
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.