Prażony Koper Włoski I Mieszanka Warzywna W / Quinoa

Prażony Koper Włoski I Mieszanka Warzywna W / Quinoa
Need a bezglutenowe i wegańskie danie główne? Pieczony koper włoski & warzyw Medley w / Quinoa może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 710 kalorii. Na $3.93 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, pełną oliwę z oliwek, marchewkę dla niemowląt i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać migdały, można śledzić to danie główne z Świeża wiśnia Clafouti z migdałami jako deser. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Chilijski Okoń Morski Nad Pieczoną Warzywną Komosą Ryżową, Rainbow Quinoa with chorizo-Vegetable Medley, oraz Prażona Mieszanka Warzywna.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia66
Magazyn