Prawie toskańska kiełbasa i zupa z jarmużu wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 420 kalorii, 24g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne dla Jesień. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz ziemniaki, czosnek, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Toskańska zupa z kiełbasą i kapustą z indyka, Toskańska Zupa Ziemniaczana, Jarmuż I Kiełbasa, oraz Toskańska zupa z jarmużu i soczewicy.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu, aż olej połyskuje; gotować i mieszać cebulę, czosnek, płatki czerwonej papryki, i czarny pieprz, aż cebula będzie przezroczysta, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Wymieszać kiełbasę, bazylią i papryką razem w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej Wody
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wymieszać mieszankę kiełbasę do mieszaniny cebuli; gotować i mieszać, aż kiełbasa jest rumiane i całkowicie gotowane, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodaj bulion z kurczaka, jarmuż, fasolę cannellini i ziemniaki do mieszanki kiełbasa-cebula; niższy ogień do średnio niskiego. Przykryć stockpot i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, 15 do 20 protokół.