Prawie toskańska zupa z kiełbasą i jarmużem
Prawie toskańska kiełbasa i zupa z jarmużu wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 420 kalorii, 24g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne dla Jesień. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz ziemniaki, czosnek, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Toskańska zupa z kiełbasą i kapustą z indyka, Toskańska Zupa Ziemniaczana, Jarmuż I Kiełbasa, oraz Toskańska zupa z jarmużu i soczewicy.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu, aż olej połyskuje; gotować i mieszać cebulę, czosnek, płatki czerwonej papryki, i czarny pieprz, aż cebula będzie przezroczysta, 10 do 15 protokół.
Wymieszać kiełbasę, bazylią i papryką razem w misce.
Wymieszać mieszankę kiełbasę do mieszaniny cebuli; gotować i mieszać, aż kiełbasa jest rumiane i całkowicie gotowane, 5 do 10 protokół.
Dodaj bulion z kurczaka, jarmuż, fasolę cannellini i ziemniaki do mieszanki kiełbasa-cebula; niższy ogień do średnio niskiego. Przykryć stockpot i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, 15 do 20 protokół.