Praline Pumpkin Torte to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka wanilii, cukru pudru, dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Pralinowy Tort Dyniowy, Pumpkin Praline Torte, oraz Pumpkin Praline Torte.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Masło dwie 9-calowe okrągłe Patelnie. Dno linii patelni z pergaminem do gotowania. W ciężkiej patelni 1-do 2-quart na małym ogniu, wymieszać brązowy cukier, masło i 3 łyżki śmietany ubijającej, aż stopią się i wymieszają, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do Bicia
Brązowy Cukier
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Wlać połowę mieszanki brązowego cukru do każdej z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
4
Posypać 3/4 szklanki posiekanych orzechów pekan równomiernie na patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów Pekan
5
W misce, łyżką, ubić jajka, cukier granulowany i olej, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z dynią i 1/2 łyżeczki wanilii. W misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, przyprawę do ciasta z dyni, sodę oczyszczoną i sól.
Suche składniki ubić do mieszanki dyni, aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
7
Wlać połowę ciasta do każdej z patelni; gładki wierzch.
8
Piec, aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta, 30 do 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
9
Ostudzić patelnie na stojakach około 5 minut, następnie odwrócić na stojaki i usunąć Patelnie i papier.
10
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia, około 1 1/2 godziny.
11
Do 6 godzin przed podaniem, w misce, z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, ubić Pozostałe 1 3/4 szklanki ubijania śmietany, aż uformują się miękkie szczyty. Na małej prędkości, ubić w cukrze pudrze i pozostałą 1/2 łyżeczki wanilii tylko do wymieszania. Ułóż jedną warstwę ciasta, pecan praline side up, na półmisku do serwowania.