Południowo-zachodnia kiełbasa i ryż
Southwest kiełbasa i ryż może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 148 kalorii. Ten przepis służy 5 i kosztuje 69 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś ząbek czosnku, chili w proszku, kukurydzę z pełnoziarnistym jądrem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Southwest Sausage Bake, Południowo-zachodnie okłady z kiełbasą i sałatą Quinoa, oraz Zupa fasolowa z kiełbasą i nie tylko - smaki Południowo-zachodnie-pożywne.
Instrukcje
Ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Usunąć osłonki z kiełbasy. Gotować kiełbasę na dużej patelni na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Wyjąć z patelni łyżką szczelinową.
Dodaj kukurydzę i czosnek na patelnię i gotuj na średnim ogniu 3 minuty, często mieszając. Wymieszaj ryż, kiełbasę, ser, chili w proszku, kminek, pieprz i sól. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować, stale mieszając, aż do całkowitego ogrzania.
W razie potrzeby posypać kolendrą.