Powolne gotowanie Make-Ahead Kiełbasa z grzybami jajecznica
Wolno gotująca się kiełbasa i jajecznica z grzybami to bezglutenowe i דל פחמימות,zne poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 290 kalorii, 17g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką paprykę, sól, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Powolne Gotowanie Make-Ahead Jajecznica, Make-Ahead Jajecznica, oraz Make Ahead Jajecznica dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowej patelni nonstick, gotować kiełbasę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż nie będzie już różowy.
Dodać grzyby i paprykę; gotować od 4 do 5 minut, często mieszając, aż warzywa będą miękkie.
Usunąć mieszaninę z patelni; spuścić. Wytrzyj patelnię czystym ręcznikiem papierowym.
W tej samej patelni, roztopić masło na średnim ogniu. Tymczasem, w dużej misce, ubić jajka. Wymieszać pół na pół, tymianek, sól i pieprz do jajek.
Dodać mieszaninę jaj do masła na patelni. Gotować na średnim ogniu około 7 minut, stale mieszając, aż mieszanina będzie jędrna, ale nadal wilgotna. Wymieszać z zupą.
Spray 3-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W kuchence umieścić połowę mieszaniny jaj. Wierzch z połową każdej mieszanki kiełbasy i sera. Powtórz warstwy.
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 30 minut lub aż ser topi.
Mieszaninę można ogrzać na małym ogniu do 2 godzin.