Potrójne Ciasto Czekoladowe
Potrójne ciasto czekoladowe wymaga około 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 125 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 14 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać bogaty & kremowy polewa czekoladowa, pieczenie kakao, śmietana, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 16%. Podobne przepisy to Potrójne Ciasto Czekoladowe, Mama ' s Retro Chocolate Sheet Cake (aka Texas Sheet Cake), oraz Ciasto Czekoladowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spryskaj dno i boki patelni 15x10x1 cala sprayem do pieczenia z mąką.
W dużej misce, wymieszać ciasto beat, śmietana, woda, kakao, masło i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec 18 do 22 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne około 45 minut.
Łyżka lukier do małej miski do mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokie 20 do 30 sekund, mieszając raz, aż do wylewania.
Rozłóż lukier na cieście; posypać orzechami pekan.