Potrójna Warstwa Pumpkin Spice Pie

Potrójna Warstwa Pumpkin Spice Pie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj potrójnej warstwy Pumpkin Spice Pie. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 136 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka gotowej do użycia crumb crumb Graham, cool whip bita polewa, miód, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Potrójna Warstwa Pumpkin Icebox Pie, Pumpkin Spice Layer Cake with Caramel and Cream Cheese lukier, oraz Pumpkin Spice Steel Cut Oat Bars with Pumpkin Spice White Chocolate Glaze dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mieszankę suchego budyniu, cynamon i mleko ubić w średniej misce z trzepaczką 2 min.; rozprowadzić 1-1 / 2 filiżanki na dnie skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wymieszać 1-1 / 2 szklanki ostudzić ubijać do pozostałego budyniu; rozłożyć na warstwę budyniu w skorupie. Top z pozostałym Cool WHIP.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
3
Przechowywać w lodówce 1 godzinę. Tymczasem gotować orzechy i miód na patelni na średnim ogniu 2 do 4 min. lub do momentu karmelizacji orzechów, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Rozprowadzić na woskowanym papierze, rozdzielając duże skupiska. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Posypać orzechami ciasto tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn