Potachos

Potachos
Potachos to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 253 kalorie, 7G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz krem knudsen, ser cheddar, chipsy ziemniaczane gotowane w czajniku i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Potachos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozłóż chipsy na dużym talerzu do mikrofali; top z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
2
Kuchenka mikrofalowa na wysokości 1 do 2 min. albo aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
3
Doprawić pozostałymi składnikami.
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn