Pot-Au-Feu może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Na 6,71 zł / porcja, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 71g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 1027 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka oxtails, koszerna sól i pieprz, kości cielęciny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest solidne. Spróbuj Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym, Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, oraz Jeden Garnek Makaronu Z Cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przynieś pierwsze 5 składników i 8 filiżanek wody na wolnym ogniu w średnim rondlu na średnim ogniu, mieszając, aż cukier i sól rozpuszczą się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
2
Wyjąć z ognia; ostudzić temperaturę toroom.
3
W dużym naczyniu do pieczenia umieść mostek i szorty.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
4
Zalać solanką całkowicie przykryć. Przykryć i schłodzić przez co najmniej 8 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Solanka
5
Usuń mięso, opłucz i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
1
Umieść pierwsze 6 składników w środku trójwarstwy gazowej. Zbierz krawędzie; związać sznurkiem kuchennym, tworząc bundlefor bouquet garni. Zawiń kości szpiku w ściereczkę; zawiąż w wiązkę sznurkiem.W razie potrzeby, związać oxtails sznurkiem woundcircumference aby zachować mięso od upadku kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet Garni
Kości Szpiku
Oxtail
Mięso
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Kuchenny
Sernik
2
Umieścić mostek, żeberka, Garni bukiet, kości szpik, oxtails, kości wołowe, vealbones, cielęca pierś, 2 posiekane marchew, seler i cebula w bardzo dużym ciężkim garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet Garni
Kości Szpiku
Kość Wołowa
żeberka Wołowe
Marchew
Oxtail
Seler
Cebula
Cielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Dodać wodę do pokrycia mięsa (około 7 ćwiartek). Doprowadza do wrzenia, odtłuszczając wszelkie szumowiny i tłuszcze, które wypływają na powierzchnię. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu,skimming od czasu do czasu, aż krótkie żeberka sątender, 2-2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołowe
Woda
Mięso
4
Przenieść krótkie żeberka do 13x9x2 " bakingdish; dodać 4 szklanki bulionu z garnka i tentwith folii, aby utrzymać mięso ciepłe i wilgotne.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołowe
Bulion
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Garnek
5
Dodaj do garnka; kontynuuj gotowanie do gotowania, a pozostałe potrawy będą miękkie, o 30 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
6
Przenieść kiełbasę, mostek, oxtails, andmarrow kości do naczynia z krótkimi żeberkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołowe
Oxtail
Kiełbasa
7
Umieść duży sitko nad innym largepot; odcedzić bulion, odrzucając resztki mięsa, kości, i inne ciała stałe w sitku.(Powinieneś mieć około 10 szklanek bulionu.) Powrót bulionu do wrzenia; dodać rutabagas, kapusta, ziemniaki, i 2 " kawałki marchwi.Dusić, aż warzywa będą miękkie, ale nieduże, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Brukiew
Ziemniak
Kapusta
Marchew
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
1
Wymieszać pierwsze 5 składników w małej misce, aby salsaverde. Doprawić solą i pieprzem; przyprawić. W innej miseczce wymieszać crème fraîche i chrzan; doprawić solą.