Posset cytrynowy z cukrowo-migdałowym ciastem

Posset cytrynowy z cukrowo-migdałowym ciastem
Przepis cytrynowy posset z cukrowo-migdałowym kruchym chlebem można zrobić w mniej więcej 1 godzinę i 5 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.46 za porcję. Ta przystawka ma 891 kalorii, 8G białka, oraz 63g tłuszczu na porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Jeśli masz podwójną śmietanę, zmielony ryż, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 40 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co jest raczej złe. Lemon Posset, Lime And Lemon Posset, oraz Lime and Lemon Posset są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Najpierw ustaw posset.
2
Śmietanę włożyć do dużego rondla z cukrem i delikatnie podgrzać, mieszając, aż cukier się rozpuści. Doprowadzić do duszenia i bąbelki na 1 min. Wyłączyć ogień i wymieszać ze skórką z cytryny i sokiem. Podzielić na garnki lub miski, schłodzić do temperatury pokojowej, następnie ostrożnie przykryć i schłodzić przez co najmniej 3 godziny lub do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Aby przygotować kruche pieczywo, Rozgrzej piekarnik do 160C / 140C wentylator / Gaz
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka KrucheCiasteczka Kruche
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
4
Whizz masło i mąkę razem w robocie kuchennym, aż nie grudki masła pozostają (lub wcierać razem opuszkami palców). Wrzucić do miski i wymieszać z cukrem, zmielonym ryżem i migdałami. Wyłożyć podstawę kwadratowej blachy o średnicy około 22 cm pergaminem do pieczenia. Wlej mieszaninę i mocno ją dociśnij, czyniąc ją tak płaską, jak to tylko możliwe. Pogłębiać z większą ilością cukru i piec przez 25-30 minut, aż blady złoty. Chłodny w puszce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Kruche pieczywo pokroić na kawałki i podawać z possetami i małymi łyżeczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka KrucheCiasteczka Kruche
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn