Posiekana sałatka grecka z szalotką Vinaigrette

Posiekana sałatka grecka z szalotką Vinaigrette
Posiekana sałatka grecka z szalotką Vinaigrette może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz szalotkę, ser feta, pomidory winogronowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Posiekana Sałatka z szalotką Vinaigrette, fetą i koperkiem, Posiekana Sałatka z brukselki z kremowym sosem Szalotkowym, oraz Sałatka Wyspowa Z Szalotką-Winegret Sojowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W blenderze połącz ocet, sok z cytryny i szalotkę oraz przecier. Po włączeniu maszyny dodaj oliwę z oliwek i olej rzepakowy oraz puree, aż do emulgowania. SOS przyprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
W dużej misce, wrzucić warzywa z endywii, ogórek, pomidory, koperek, oliwki i feta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
ZieloniZieloni
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodać połowę dressingu, doprawić solą i pieprzem i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
4
Dodać pozostały dressing, wrzucić ponownie i podawać.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn