Posiekana sałatka grecka z szalotką Vinaigrette może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz szalotkę, ser feta, pomidory winogronowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Posiekana Sałatka z szalotką Vinaigrette, fetą i koperkiem, Posiekana Sałatka z brukselki z kremowym sosem Szalotkowym, oraz Sałatka Wyspowa Z Szalotką-Winegret Sojowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W blenderze połącz ocet, sok z cytryny i szalotkę oraz przecier. Po włączeniu maszyny dodaj oliwę z oliwek i olej rzepakowy oraz puree, aż do emulgowania. SOS przyprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania Wkładki
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
W dużej misce, wrzucić warzywa z endywii, ogórek, pomidory, koperek, oliwki i feta.