Portorykański Krem Śniadaniowy

Portorykański Krem Śniadaniowy
Portorykański krem śniadaniowy może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 249 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 219 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka skrobi kukurydzianej, zmielony cynamon, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Krab Portorykański, Portorykańskie Coquito, oraz Sofrito Portorykańskie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu ubić skrobię kukurydzianą, sól, cukier i cynamon. Wymieszaj mleko, aby równomiernie wymieszać składniki i ustaw na średnim ogniu. Kontynuuj ubijanie i gotowanie, aż krem osiągnie gęstą konsystencję, 25 do 30 minut. Ważne jest, aby mieszać przez cały czas, lub krem może łatwo spalić lub zlepiać. Krem będzie nadal gęstnieć, gdy ostygnie. Łyżka do miski służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CynamonCynamon
BudyńBudyń
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia6
Magazyn