Portobello Wołowina Burgund
Wołowina Portobello Burgund może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 455 kalorii. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawioną sól, pieprz, bulion wołowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Portobello Burgundy Wołowina, Moja Wołowina Burgund, oraz Wołowina Burgund dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej, zamykanej plastikowej torbie połącz pierwsze sześć składników.
Dodać wołowinę, kilka kawałków na raz, i wstrząsnąć do herbu.
Na dużej patelni, gotować boczek na średnim ogniu, aż chrupiące.
Wyjąć do ręczników papierowych łyżką szczelinową; odcedzić. W tej samej patelni, brązowa wołowina w oleju w partiach, dodając czosnek do ostatniej partii; gotować 1-2 minuty dłużej.
Przenieś na 4-qt. powolna kuchenka.
Dodaj wino do patelni, mieszając, aby poluzować rumiane kawałki z patelni.
Dodać bulion; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać do wolnej kuchenki. Wymieszać z boczkiem. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 7-9 godzin lub do miękkości mięsa.
Wymieszać z grzybami. Przykryć i gotować na wysokiej 30-45 minut dłużej lub aż grzyby będą miękkie i sos jest lekko zagęszczony.
Podawać z makaronem w razie potrzeby.