Pork Sorpotel (Gulasz Z Podrobów Wieprzowych Goan)

Pork Sorpotel (Gulasz Z Podrobów Wieprzowych Goan)
Pork Sorpotel (gulasz z podrobów wieprzowych Goan) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 51g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 456 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.09 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz olej roślinny, kurkumę w proszku, nasiona kminku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sorpotel-Goan, Goan Tangy wieprzowina Vindaloo z orzechami nerkowca, oraz Vindaloo (Goan-Style Hot and Sour Pork).

Instrukcje

1
Połącz ziarna pieprzu, czerwone chili, cynamon, goździki, nasiona kminku (lub proszek) i połowę octu w blenderze. Zmiksuj z dużą prędkością, skrobając boki w razie potrzeby, aż utworzy się gładka czerwona pasta. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Czerwona Papryka ChiliCzerwona Papryka Chili
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Połącz wieprzowinę, wątrobę i inne podroby w dużym rondlu. Przykryć trzema szklankami wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
Mięso OrganoweMięso Organowe
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodać kurkumę i 1 łyżkę soli. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Wymieszać raz, zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu, przykryć i gotować przez 30 minut. Płyn odtłuszczony. Szczep, rezerwując mięso i bulion osobno. Pokrój wieprzowinę z dowolnej skórki lub tłuszczu i pokrój na 1-calowe kawałki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KurkumaKurkuma
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Połowę oleju rozgrzać w dużym rondlu na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Dodać odsączoną wieprzowinę i gotować, obracając od czasu do czasu, aż lekko rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Dodaj czosnek, imbir, zielone chili, i liść laurowy. Gotować, mieszając, aż pachnące, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
7
Dodaj pastę przyprawową i gotuj, mieszając, aż aromatyczny i surowy aromat zniknie, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PrzyprawowaPasta Przyprawowa
8
Dodaj pozostały ocet, zarezerwowany bulion i krew, i mieszaj, aż mieszanina zostanie zaczerwieniona pastą przyprawową. Doprowadzić do duszenia, przykryć i gotować przez 30 protokół. Doprawić do smaku solą
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PrzyprawowaPasta Przyprawowa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn