Pone Ze Słodkich Ziemniaków
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Sweet Potato Pone może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 381 kalorii, 3G białka, oraz 25 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, masło, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Pone Ze Słodkich Ziemniaków, Sweet Potato Pone (Belize), oraz Jazz Fest Sweet Potato Pone.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie zapiekane masłem lub olejem.
Kawałki słodkich ziemniaków włożyć do dużego garnka i zalać osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować do miękkości, o 20 protokół.
Odcedzić i przelać do dużej miski.
Ziemniaki rozgnieść masą ziemniaczaną.
Dodać brązowy cukier, masło, mleko skondensowane, ekstrakt waniliowy, cynamon, i sól do puree ziemniaczanego; ubić trzepaczką do puszystej. Rozbij jajka w misce i kontynuuj ubijanie, aż mieszanina będzie jasna; wlej do przygotowanego naczynia.
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, około 90 minut.